MDH Beskattning – Seminarium

Hej

Då var samtliga seminarier genomförda. Jag tycker att Ni, överlag, har gjort ett bra jobb och de kompletteringar som de flesta grupper behöver göra borde inte vara några större problem för er att fixa.

Det var verkligen en utmaning att genomföra seminarierna digitalt och jag tar gärna emot synpunkter rörande hur ni upplevde seminariet. Vad var bra och vad kan förbättras?

MVH
Krister

Bookmark the permalink.

7 Responses to MDH Beskattning – Seminarium

 1. Anonym says:

  Hej!
  Jag var med i seminarium 4. Jag tycker att seminariet hade bra struktur. Läraren gick punk till punk och jag hade lätt att märka alla fel min grupp hade gjort samt att förstå riktigt lärarens lösning. Att seminariet skedde på distans och vi hade tidsbegränsning kunde jag inte tänka att det skulle bli bättre på något sätt.
  Mvh
  Thu Lan Dang

 2. Anonym says:

  Hej!
  Tyckte seminariet var bra, tydligt och man förstod förklaringarna.

 3. Dao Nilsson says:

  Hej!
  Genom alla dina lektioner och detta seminariet förstår jag din syfte till oss att vi kunna riktig lösa uppgiften just nu och jobbet framöver. Du vill inte att vi bara tävlar att ha G eller VG. Du var väldigt seriös och intensiv med våra lektioner. När kom till seminarium var du som våra far visade till oss vart/vad vi har fel. Du är en god pedagog samt snäll och intelligen professor. Tack så mycket. Jag önskar dig och din familj en God Fortsättning och Gott Nytt År.

  Med vänlig hälsning
  Dao Nilsson

 4. Anonym says:

  Hej Krister

  Du nämnde i tidigare att det grupper som behöver komplettera gruppuppgiften kan göra det efter tentan för att få fokusera på tentan först. Men hur många dagar efter tentan har vi på oss att skicka in kompletteringen?

  MVH