MDH Beskattningsrätt Föreläsning 2 Webinarium

Hej igen..

Då var första webinariet genomfört.

En utmaning, att sitta från 08.15 – 12.00 framför datorn. Ni var fantastiska, stort engagemang och härligt att Ni stannade kvar hela tiden 🙂

Jag hade lite tekniska problem, av och till. En del märkte Ni säkert och en del har Ni ingen aning om, haha. Det var en utmaning även för mig, att få allting att fungera. Vi hann inte riktigt med alla föreläsningsbilderna, jag tog lite extra tid med att gå igenom var ni hittar rättskällorna då jag fick en känsla av att Ni behövde den repetitionen. Rätt eller fel?

Nu är det viktigt att jag får mycket feedback från Er eftersom vi har 11 stycken webinarier kvar på kursen så är det viktigt att vi tillsammans utvecklar upplägget. Skriv Era synpunkter här på bloggen, ris & ros.
Tack på förhand.
Vi ses på måndag. Trevlig helg
Sköt om Er 🙂
MVH
Krister

Bookmark the permalink.

4 Responses to MDH Beskattningsrätt Föreläsning 2 Webinarium

 1. Anonym says:

  Hej,
  Jag kollade på webinariet i efterhand och tyckte att det fungerade helt perfekt. Det är lätt att hänga med eftersom du förklarar alla steg du gör.
  Jag gillade även quizen då man själv fick tänka efter och besvara frågorna!

 2. Anonym says:

  Hej,
  Det är briljant med dessa webinarier! Fler lärare borde göra så här. Jätte bra webinarie. Jag tycker inte att det gick för snabbt när du gjorde lagmarkeringarna som någon påpekade, jag tycker att det var ett bra tempo.

  Det blev dock någon bugg för mig under torsdagens webinarie när du ställde quizfrågor och frågor om vi hörde ljudet. Jag fick nämigen inte upp någonting på min skärm för att kryssa i svar. Ingen jätte stor grej, men jag hoppas att det var något tillfälligt och kanske funkar nästa gång!

  Tips till den fysiska föreläsningen angående raster:
  Hellre fler korta raster än få långa raster. Det är på grund av att det är svårt att fokusera för lång tid på raken och då missar man lätt viktig information eftersom att hjärnan blir trött efter ett tag. Jag tyckte du nämnde någonstans att försöka hålla sig till 45 min åt gången sedan rast. Det låter bra!

  • Krister says:

   Hej
   Tack, kul att Du gillade Webinariet 🙂 .
   Som jag sa på föreläsningen kommer jag att försöka hålla samma tempo, så att Ni får ut så mycket som möjligt.
   De som upplever att det går lite för fort har ju möjligheten att titta på inspelningarna i efterhand.

   Jag måste försöka ta reda på vad det beror på att vissa inte får upp Quiz frågorna

   MVH
   Krister